Szerencse Hetek - promóciós játék Játékszabályzat

A játék célja

A játék szervezője, a Wangaru Kft. az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatokat átadja az AEGON Magyarország cégcsoport jelen szabályzatban megjelölt tagjainak közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében.

 • AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
 • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
 • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
 • AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt.

Játékszabályzat

1. A játék időtartama

A promóciós játék 2012. március 14-től 2012. április 10-ig tart.

Sorsolások tervezett időpontjai:
2012. március 21. 11.00 órakor,
2012. március 28. 11 órakor,
2012. április 04. 11 órakor
Extra sorsolás tervezett időpontja: 2012. április 11. 11. órakor.

A sorsolás algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget.

2. A játék szervezője

A játék szervezője a Wangaru Kft. (cím: 1053 Budapest, Magyar utca 52.; adószám: 10653939-2-41; cégjegyzékszám: 01 09 161757)
továbbiakban Szervező.

A játék technikai megvalósítója, a promóciós játék szoftverét biztosító AEGONdirekt.hu Zrt.
(székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1.; adószám: 14169285-4-43; cégjegyzékszám: 01-10-045867).

3. Nyeremények

Fődíj:
A "Szerencs hetek" egy online promóciós játék, melynek keretében 4 hetes időtartamon át, hetente szerdánként egy 3 napos/2 éjszakás wellness hétvégét sorsolunk ki 2 fő részére.

 • 1. hét nyereménye: Bakonybél, Bakony Hotel***

  Csomag Tartalma:
  3 nap/2 éjszaka 2 főre félpanziós ellátással
  4 órás belépő a pápai Várkert fürdőbe
  Finn szauna, Infrakabin
  NordicWalking botok ingyenes használata, tanítás
  jelzett Hotel túra (a teljesítésért ajándék jár)
  Biliárd, ping-pong terem, csocsó
  Sportpálya használata (kosárlabda, kispályás foci, tollaslabda)
 • 2. hét nyereménye: Sikonda Wellness Hotel ***

  Csomag Tartalma:
  3 nap/2 éjszaka 2 főre félpanziós ellátással
  Az egyik este gyertyafényes vacsora
  Érkezéskor Welcome Drink
  Thermal és élményfürdő használata
  4 beltéri és 2 kültéri medence
  Szauna, gőzkabin, aromakabin, sókabin
  Auafitness órákon való részvétel
 • 3. hét nyereménye: Gyula, Fodor Hotel Halászcsárda ***

  Csomag Tartalma:
  3 nap/2 éjszaka 2 főre félpanziós ellátással
  Melengető forralt bor köszöntő
  Érkezés napján gyertyafényes vacsora, 1 üveg ajándék pezsgővel
  1 óra finn szauna használat
  Személyenként 1 db 20 perces frissítő masszázs
  Személyenként 1 db 1 napos fürdőbelépő a Gyulai Várfürdőbe, mely napi többszöri belépésre jogosít
  Városnézés hintóval 50%-os kedvezménnyel – igény szerint
  Kedvezmény kártya, mellyel aktuális engedményeket vehetnek igénybe gyulai partnereinknél.
 • 4. hét nyereménye: Sárospatak, Hotel Bodrog Wellness****
  Ezen az extra sorsoláson csak azok a regisztrált játékosok vesznek részt,
  akiknek legalább 3 regisztrált meghívottjuk van.

  Csomag Tartalma:
  3 nap/2 éjszaka 2 főre félpanziós ellátással
  érkezéskor üdvözlő ital a Bowling Club & Sörözőben
  Vacsora (az egyik gyertyafényes vacsora, kétféle Tokaji bor kóstolása)
  Fürdőköpeny használata
  Wellness részleg használata: Úszómedence, pezsgőfürdő, sókamra
  Finn szauna, gőzkabin, fitness terem

A játékba kerülés feltétele a regisztráció és a játékszabályzat elolvasása, valamint a hozzájárulások megtétele. Minden játékos a regisztrációért cserébe 1 db virtuális, egyedi azonosítóval ellátott sorsjegyet kap. A játék során a játékosoknak lehetőségük lesz kérdőívet kitölteni, amelynek kitöltéséért 50 db virtuális sorsjegyet adunk.

További nyeremények

A kérdőívet kitöltött játékosok között egy WayteQ 960 BT GPS Navigatort is kisorsolunk 2012. április 11-én az extra sorsoláson.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható. A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó és egyéb közteherfizetési kötelezettség. A nyeremény kapcsán keletkező Szervezőt terhelő közterheket a Szervező megállapítja, bevallja és befizeti az illetékes adóhatóság részére.

A nyeremény átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik. A nyeremény átadása postai úton történik Átvételi elismervény kíséretében. Az Átvételi elismervényt a nyertes aláírva visszaküldi a szervező részére postafordultával postai úton, faxon vagy e-mailben beszkennelve a szervező elérhetőségére.

Nyereményeket a Szervező biztosítja!

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó 2012. március 14. és 2012. április 10. között regisztrál a játékba az erre a célra létrehozott webfelületen és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot tesz és elfogadja a www.wangaru.hu oldal szerződési feltételeit A regisztráció önkéntes. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően az általa regisztrációkor megadott e-mail címére kap egy értesítőt, ami tartalmazza virtuális, egyedi azonosítóval ellátott sorsjegyének számát, amellyel automatikusan részt vesz majd a sorsoláson.

Virtuális sorsjegyeinek számát növelheti a regisztrációs e-mailben megkapott egyedi linkjéről regisztrált új játékosok gyűjtésével. A játékosnak tehát lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon. Ha a játékos ismerősei vagy barátai is regisztrálnak a játékba a játékos által küldött link segítségével, a meghívó fél virtuális sorsjegyeinek száma – minden egyes újabb ismerős regisztráció esetén – tízzel nő.

Sorsoláskor minden regisztrált felhasználó a regisztrációkor és egyedi linkjével meghívott és regisztrált ismerősei után gyűjtött sorsjegyeivel vesz részt.

5. A nyertesek kiválasztása

A fődíj véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra.

A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.

A játékban nem vehetnek részt az AEGONdirekt.hu Zrt., valamint az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt, AEGON Magyarország Hitel Zrt. és az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Wangaru Kft. munkatársai és hozzátartozói.

6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.

A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték és az aegondirekt. hu oldalon az adatait (név, irányítószám, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően és elérhetővé tegye 2012. december 31-ig.

A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.

7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztrációval hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott adatait a Szervező (Wangaru Kft. ), valamint az AEGON Magyarország cégcsoport fent nevezett tagjai visszavonásig, adatkezelőként, a 8. pontban megjelölt célból kezeljék. A Szervező valamint az AEGON Magyarország cégcsoport fent felsorolt vállalatai a személyes adatokat bizalmasan kezelik, és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv);
 • 1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
 • 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az egyes Adatkezelőknél az alábbi elérhetőségeken, online tud leiratkozni, valamint hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni: http://www.aegondirekt.hu/info/leiratkozas.php
vagy e-mailben:
info@aegondirekt.hu
info@wangaru.hu

A játék ideje alatti adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és felhasználónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
Hozzájárulok, hogy Wangaru Kft. és az AEGON Magyarország cégcsoport tagjai (együttesen Adatkezelők) visszavonásig elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjenek a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok személyes adataimat közvetlen üzletszerzési célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email, SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján.

AEGON Magyarország cégcsoport játékban érintett tagjai:

 • AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
 • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
 • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
 • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
 • AEGONdirekt.hu és Privát Befektetés- és Biztosításközvetítő Zrt.

Fogalmak:

Üzletszerzési lista:
kizárólag postai címzett reklámküldemények útján a Grt. 6. §-ának (4) bekezdése szerint reklámok közlése céljából a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást szolgáló, kizárólag az ügyfél nevét, lakcímét, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.

Kapcsolatfelvételi lista:
kizárólag a közvetlen üzletszerzés céljából küldendő küldemények fogadásához való hozzájárulás beszerzése érdekében az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt szolgáló, legfeljebb az ügyfél nevét, lakcímét, elektronikus levélcímét vagy elektronikus hírközlési azonosítóját, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.